keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Jännittävää ja hämmentävää

Jännäksi elämän tekee tällä hetkellä suuri ja ruskea paketti. Hain sen tänään postista. Kyseessä on salainen Ystävänpäivä-vaihto, paketti tulisi avata vasta ystävänpäivänä. Nyt jää nähtäväksi pystynkö siihen. Vai rapisutanko kuorta ihan pikkuisen auki... Ihmiselle, joka lukee kirjan lopputekstit jo kirjan alkuvaiheessa (sen jälkeen, kun lukiessa kirjan henkilökuvat ovat suurinpiirtein selvillä) kaikenlainen jännitys on erityis jännää.
Hämmentäväksi taas elämän tekee se, että päätin tänään säästää kampaamo laskussa ja mikä on lopputulos. Vastaus: hämmentävä.

Ne, jotka minut tietävät niin tietävät myös, että normaali värini hiuksilleni oli vielä tähän päivään asti maantien ruskea. Vähän semmoinen tummempi. Jotta siis "säästin" paljon rahaa (kampaamo reissu kai edessä...), siskoni ja äitini kärsivällisesti koukutti paljon hiuksia muovisen hupun läpi. Laitoin raita-aineen päähän, annoin kerrankin vaikuttaa kunnolla.

Nuoruudessani olen ollut ihan vaaleahiuksinen, blondi. Viimeksi olin vaalea hiuksinen n. kymmenen vuotta sitten, kun esikoiseni oli pieni. Peilistä kuitenkin katsoi tänään raitojen laittamisen jälkeen vaaleatukkainen henkilö ( tosin kymmenen vuotta vanhempi versio).

Ja kyllä, se henkilö olin minä.




1 kommentti:

  1. Hassua, mutta eiköhän tuohon blondiuteenkin taas totu ;)

    Ei, ei saa avata pakettia etukäteen! Sanoo paraskin puhuja tässä asiassa..

    VastaaPoista