maanantai 9. maaliskuuta 2009

Suklaanarskut







"Miks sä äiti aina vaan haluut mennä kirpputorille?"

"Koska se on äidin harrastus, ihan niin kuin sä tykkäät käydä jumpassa niin minä tykkään kierrellä kirpputoreja."

Tästä keskustelusta jatkomietin asiaa ja tulin siihen tulokseen, että kirppuilu tosiaan on äidin Harrastus isolla Hoolla. Keskimäärin käyn 1-3 kertaa viikossa kirppiksillä tai kierrätyskeskuksissa. Melko paljon. Useimmat harrastukset maksavat, niin yleensä tämäkin. Vaihtelevasti. Aniharvoin lähden tyhjin käsin kotiin. Hyvät puolensa on myös tässä harrastuksessa, tulee hankittua vaatetus itselle ja neljälle tytölle lähes kokonaan ja pilkkahintaan jos kaupan hintoihin vertaa. Puhumattakaan kaikista kauniista asioista mitä vastaan saattaa tulla. Siinä piilee yksi harrastukseni parhaita puolia. Koskaan ei voi tietää mitä ihanaa (tarpeellista ja tarpeetonta) seuraavaksi löytyy. Ja millä hinnalla!

Kuvat ovat kirjasta, jonka tytöille ostin jos haluavat joskus jotain leipoa. Ehkä jo tänään meillä syödään Suklaanarskuja tai muita itsetehtyjä herkkuja.






5 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle:)
    Alempana olevat sydänpurkit on I-H-A-N-A-T!! Ja sopis täydellisesti meidänkin keittiöön:)

    VastaaPoista
  2. Samaan olen päätynyt. Kirppistely on harrastus ja hauska sellainen! Mukavaa katsella toistenkin löytöjä :)Hauska kirjalöytö muutes!

    VastaaPoista
  3. moi!kiva oli löytää uusi blogi.kirjoitit niin tutun kuulosesti...Myös minä käyn paljon ja usein kirppareilla melkein kauppaan ei tarvis ollenkaan...kiertely on rentouttavaa, löytäminen ihanaa ja vertailu kaupan hintoihin ni huomaa tehneensä oikein hyödyllistäkin. olisi kiva tietää minkä ikäisiä tyttösi ovat ja missäpäin suomea kirppiksiä kiertelet/asustelette? tulen uudestaan...

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista kaikille tasapuolisesti : )Pääkaupunkiseudun kirpputorit tulee tasaiseti koluttua. Vantaalla pääasiassa, Espoon ja Helsingin puolella silloin tällöin myös. Tyttöjä minulla on 10v, 7v, 4v ja 1v : )Tervetuloa uudelleen.

    VastaaPoista
  5. Joo, kirppistely on ehdottomasti harrastus, hyvä ja antoisa sellainen! Siihen kuuluu paljon muutakin kuin vain se ostaminen, se ei laisinkaan aina ole pääosassa. Tapaa ihmisiä, kokee huikeita visuaalisia elämyksiä ja ainakin minulla mukaan tulee myös liikunta, kun kävellen kuljen kirppisten väliä.

    Vähän olen pohtinut tuota rahanmenoa kirppisostoksiin, kun suuri osa niistä ei ole sellaisia, mitä ihan välttämättä tarvitsisi. Mutta melkein kaikki harrastukset tosiaan maksavat, joten voinen olla hyvillä mielin tästäkin. :)

    VastaaPoista