lauantai 27. kesäkuuta 2009

Sarvikuonokas ja muita mietteitä






Tuollaisen kuoriaisen mies toi tullessaan, kun käväisi koiran kanssa kävelyllä. Melko suuri ja sarvellinen, päädyimme siihen, että kyseessä on Sarvikuonokas, koiras, jolla on tuollainen sarvi toisin, kuin naaraspuolisella lajitoverillaan.


Vanhemmat tyttöni lähtivät eilen junalla ystävän mökille. Vietämmekin nyt neljä päivää touhuten vain pienten tyttösten kanssa. Aamulla lähdimme pienen pienelle metsäretkelle ja harmiksemme tulla ropsahti vettä juuri, kun olimme lähdössä. Sadetakit vain niskaan ja menoksi. Työillä oli pienet eväät ja viltti mukana. Toinen ei paljon viltistä piitannut, mutta pinaattiletut maistuivat silti : ) Minä sain retkellä yhteensä ainakin kymmenen hyttysen pistoa ja paljon kutinaa! Eikä se sade loppujen lopuksi meitä haitannut ja loppui, kun saavuimme kotipihaan...


Neljävuotias tyttöni ompeli itselleen suloisen sorminuken.
Samalla täyttelin heidän vauva/lapsuusaikojen kirjojaan. Saisinpa jostain sellaisen pienen pullon, joka toisi takaisin mennyttä aikaa, edes niin, että voisin ihan vain pikkasen kurkata ja nuuhkaista aikaa, jolloin lapseni olivat ihan pieniä. Ja vähän vain isompia. Voisinpa kurkata hetkeen, jolloin vanhemmat tyttöni ovat olleet esimerkiksi samanikäisiä kuin nuorin on nyt. Niin paljon unohtuu, sanoja, eleitä, juttuja, vaikka kuinka yrittäisi niitä kirjoihin ja kansiin tallettaa.

3 kommenttia:

  1. your blog is good
    i like it

    VastaaPoista
  2. que asco de de bicho

    www.ipion.es --->> one smart blog

    VastaaPoista
  3. Oih ihana löytö:) ötökät ovat aina jännittäviä ja mielenkiintoisia olentoja ja niitä löytyy vaikka minkälaisia:)

    VastaaPoista